Tuesday, July 28, 2009

unde se mananca nemteste in mijlocul unui peisaj minunat





Am ajuns iar la Targu Mures - am fost la Peninsula sa vedem NIN si Primal Scream (multumim AK :))
Cum stiam deja ciorba de burta de la Tip Top, am hotarat sa cautam un loc pe care anul trecut l-am vazut doar in treacat.

Schwaben-Hof Gasthaus este pe drumul ce duce de la Targu Mures la Sovata - probabil unul dintre cele mai frumoase drumuri din tara. La Ernei faci dreapta catre Sovata, treci de Icland si Caluseri si dupa Isla, in mijlocul dealurilor de vis, o sa vezi pe stanga Schwaben-Hof Gasthaus.

A fost greu sa alegem dintre multele tipuri de snitzele si fripturi in crusta. Pana la urma am mancat o supa crema de usturoi nemaipomenita si un snitzel cu sos de smantana dulce, boia si Spatzle (paste facute in casa). Cum Apfelstrudel-ul cu sos de vanilie tocmai se terminase, am avut de ales dintre o sumedenie de inghetate facute in casa. Choices choices...Am ales, dupa recomandare, o inghetata de ceai negru care a avut o textura si un parfum aboslut minunate.

Va sfatuim sa va faceti rezervare, intrucat locul e foarte popular in zona - poate si din cauza ca patronul e foarte prietenos si spune bun venit si la revedere personal tuturor clientilor.

Schwaben-Hof Gasthaus
Isla nr 1/A
schwabenhof[at]zappmobile.ro
0788311429

4 comments:

  1. Foarte buna postare: contine indicatii de traseu, detalii despre continutul si calitatea meniului, despre ambianta, poze si coordonate precise. Tot ce poti sa vrei. Chiar o sa retin aceasta adresa pentru o viitoare calatorie prin zona.

    Multumesc

    ReplyDelete
  2. Am fost, citind pe site. Nu numai ca am mancat foarte bine, dar am si reusit sa-i convingem sa ne cazeze - in casuta aceea mica din poza: o bijuterie miniona, cu sufragerie la parter si dormitorul la mansarda. SUPER! Multumim!

    ReplyDelete
  3. Indeed, drumul ala e unul dintre cele mai frumoase din tara. Recomand sa il urmezi pana la Gheorghieni :)

    ReplyDelete
  4. Am fost de curand acolo! Super mancarea si diferita! Si m-au surprins prin faptul ca aveau inghetata de casa!

    ReplyDelete