Monday, June 29, 2009

...frumos la Sulina






Iata ce spune Ludmila:

"Va invit intr-un loc frumos frumos in Sulina, in casa prietenilor mei Andrei si Anca.
Este o casa veche, cu o istorie romantata si radacini adanci in traditia greco-turceasca a locului.
Prietenii mei au refacut-o, pastrandu-i insa farmecul secolelor trecute, atunci cand i-au adaugat confortul zilelor noastre.

Va invit sa descoperiti istoria locului si provocarea poate incepe chiar in casa. Fiecare camera poarta amprenta unei mari personalitati care a participat la ridicarea orasului numit Kalostoma (Gura Buna) de catre bizantinii secolului X sau Europolis de catre Utopicii secolului XX.

Foto frumoase si multe info la www.pashasulina.ro

Avem soare, mare si o plaja cuminte… si delta :) si… stradute mici mici… cu ziduri vechi si case din piatra si lemn… si barci :) si biciclete :)"

Noi tocmai facem bagaje pentru Sfantu Gheorghe - dar urmatoarea expeditie in Delta sigur, sigur va fi la PashaSulina :)

2 comments:

  1. poate totusi ocoliti locul ca sa nu-i stanjeniti pe proprietarii locului care nu au inteles ca daca si-au deschis o pensiune ar trebui sa se poarte altfel cu turistii care le calca pragul. In primul rand nu-ti ofera sapun si stramba din nas cind ceri unul desi camera e 2 milioane pe noapte. pe site nu scrie nicaieri ca nu exista mic dejun iar cei 2 arhitecti care, de fapt, inchiriaza camere nu-ti dau nici macar o lingura de cafea. bunavointa e minima si in materie de rezervari
    pe barcile rapide, cei doi preferand sa te refuze decat sa faca un minim efort pe care oricare dintre bunicile si pescarii din sulina il fac fara sa il ceri.
    pe scurt: un loc pe care nu-l recoman nimanui, servicii non-existente, fitze multe si baie mirosind a canal. in camera, desi ne-au promis, nu ne-au pus aparat contratzantarilor.

    ReplyDelete
  2. Esti sigura ca ai fost unde trebuie? Eu am stat un weekend acolo si mi-a placut foarte mult - nu am intalnit niciuna din problemele mentionate de tine.

    ReplyDelete